neděle 6. ledna 2013

Proč kulturní projekty?

Jménem společností PRESSFIL a NEWSPHILA Vás vítám na našich nových blogových stránkách, které mají jako nosné téma informovat Vás o kulturních projektech, které připravujeme, realizujeme a případně, které jsme již dokončili.

Tento formát jsme zvolili i z důvodu, že mnohé naše projekty přesahují více oborů našich činností. Například - k některým vydávaným literárním titulům byly zároveň vydány tam použité ilustrace a fotografie ve formě pohledů či přání, dále i zasklených obrazů. V rámci další propagace byly vydány příležitostné poštovní dopisnice, používána příležitostná poštovní razítka a další poštovní (či sběratelské) materiály. Rovněž byly pořádány besedy, přednášky, bylo zajištěno i vysílání některých literárních částí v rámci Českého rozhlasu.

O všech - výše uvedených - aktivitách Vás chceme informovat právě na stránkách tohoto blogu. Snad se nám to bude dařit, ale o konečném výsledku budete rozhodovat Vy, naši čtenáři. Zároveň bych Vás chtěl touto cestou požádat o zpětnou vazbu - napište nám Vaše názory, připomínky, nápady... A to ať již formou přímo k jednotlivým článkům (u každého je možno diskutovat), či e-mailem na adresu uvedenou v pravém sloupci. Děkuji.

Jiří Neumann

Žádné komentáře:

Okomentovat